Igapäevase biohäkkimise ABC

Biohäkkimine – kõlav äge sõna, mille taga peidavad end tegelikult tavalised igapäevased valikud, mis mõjutavad meie vaimset, füüsilist ja spirituaalset tervist. 

Räägime, miks mõned sekkumised töötavad ja mõned mitte. Otsime biohäkkimise esimest olulist sammu – seda, mis kogu ülejäänud tegevusele vundamendi rajab. Selleks käime korraks rakus, ajus ja sügavaimas hingesopis.

Tervisliku elustiili alused

Tervisliku elustiili aluste koolitus on hea vahepala pigem maskuliinse meeskonna koolituspäevale. 

Räägime olulistest teemadest läbi kerge huumoriprisma, vaatame otsa igapäevasele taldrikule, loeme samme, teeme selgeks tervisespordi ja rahvaspordi erinevuse ning arutame, kuidas hoida end noore, terve ja teravana.

Läbipõlemine

Läbipõlemine on üks võimalikke teid tagasi enda juurde.

Läbipõlemine defineeriti esmakordselt aastal 1974 Herbert Freudenbergeri poolt: „Läbipõlemine on motivatsiooni või stiimuli allakäik, eriti olukorras, kus inimese pühendumus mingile tegevusele või suhtele ei too oodatud tulemust.“

Koolitusel räägin, kuidas eristada läbipõlemist stressist ja depressioonist; teeme koos läbi läbipõlemise testi; arutame, kuidas seda ennetada ja kuidas end läbipõlemist parasjagu kogedes sellest välja aidata.

Võtame vaatluse alla erinevad biohäkkimise võimalused – toitumise, tehnoloogia, liikumise jne. Vaatame, mida teha siis, kui on aega ja mida siis, kui seda teps mitte pole.